مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 48

چکیده

 استفاده ی بیش ازحد از نهاده های شیمیایی در کشاورزی, محیط زیست و سلامت انسان ها را به خطر می اندازد. کشت محصولات سالم و یا ارگانیک به عنوان راه حلی برای این معضل موردتوجه قرار می گیرد. در این راستا پژوهش کمی حاضر به دنبال طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در بین بهره برداران استان کرمانشاه است تا در جهت افزایش کشت این نوع محصول گامی به جلو بردارد. با بررسی ادبیات و پیشینه ی پژوهش و با استفاده از مدل های رفتار برنامه ریزی شده و اعتقاد بهداشتی و انتشار نوآوری, متغیرهای تحقیق شناسایی شدند. با استفاده از طرح توصیفی – همبستگی و همبستگی از نوع مدل سازی معادلات ساختاری, اعتبارسنجی متغیرهای ترویج کشت محصول سالم انجام شد. جامعه آماری پژوهش شامل کل بهره برداران استان کرمانشاه به تعداد 80304 نفر بودند. تعداد 400 نفر از بهره برداران استان به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای با انتساب متناسب چهارصد پرسشنامه محقق ساخته در بین بهره برداران هفت شهرستان استان توزیع شد. بازه زمانی گردآوری داده ها از سال 1396 تا 1397 بود. تجزیه وتحلیل داده ها در قسمت آمار توصیفی با استفاده از نرم افزار spss نسخه 23 و در بخش آمار استنباطی با استفاده از نرم افزار Smartpls نسخه سه انجام شد. نتایج حاصل از معادلات ساختاری نشان داد که متغیر نیت بیشترین تأثیر را بر رفتار دارد و متغیرهای مزیت نسبی, سازگاری, نگرش, کنترل رفتاری درک شده, منافع درک شده و تهدید تأثیر مثبت و معناداری بر نیت و رفتار کشت محصول سالم دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معرف، مرضیه، پورسعید، علیرضا، اشراقی سامانی، رویا، و چهارسوقی امین، حامد. (1398). طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در استان کرمانشاه. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 12(3 (پیاپی 47) )، 35-48. SID. https://sid.ir/paper/357240/fa

    Vancouver: کپی

    معرف مرضیه، پورسعید علیرضا، اشراقی سامانی رویا، چهارسوقی امین حامد. طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در استان کرمانشاه. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1398؛12(3 (پیاپی 47) ):35-48. Available from: https://sid.ir/paper/357240/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه معرف، علیرضا پورسعید، رویا اشراقی سامانی، و حامد چهارسوقی امین، “طراحی الگویی برای ترویج کشت محصول سالم در استان کرمانشاه،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47) ، pp. 35–48، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357240/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button