مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

328
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

94
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 365 | صفحه پایان 379

چکیده

 استفاده از مکمل اسید آمینه ترئونین در جیره بلدرچین سبب افزایش راندمان تولید می گردد. مطالعهحاضربهمنظور مقایسهاثرمقادیر مختلف ترئونین جیره غذاییبر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی انجامپذیرفت. بدین منظور از تعداد 300 قطعه جوجه نر یک روزه بلدرچین ژاپنی (Coturnix coturnix japonica) در یک طرح کاملاً تصادفی در قالب 6 تیمار و 5 تکرار که هر تکرار حاوی 10 جوجه بود, استفاده شد. مقادیر مختلفبه کارگرفته شدهاز ترئونین در جیره های غذایی آزمایشی به ترتیب شامل 1) 82/0 درصد, 2) 92/0 درصد, 3) 02/1 درصد, 4) 12/1 درصد, 5) 22/1 درصد و 6) 32/1 درصد, بود. افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک در تیمارهای 5 و 6, بهبود معنی داری پیدا کرد (001/0>p) و مقادیر 12/1 و 22/1 درصد ترئونین در جیره, اثر معنی داری بر بهبود خصوصیات لاشه داشت (001/0>p). اما اختلاف آماری معنی داری در وزن اندام های لنفاوی و تیتر آنتی بادی های تولیدشده علیه SRBC (sheep red blood cells) وجود نداشت (05/0p). غلظت آنزیم های کبدی هیچ کدام از تیمارها اختلاف آماری معنی داری باهم نداشتند(05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهبازی، حسین رضا، و مرادی، خیراله. (1399). ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 14(4 (پیاپی 56) )، 365-379. SID. https://sid.ir/paper/358155/fa

    Vancouver: کپی

    شهبازی حسین رضا، مرادی خیراله. ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1399؛14(4 (پیاپی 56) ):365-379. Available from: https://sid.ir/paper/358155/fa

    IEEE: کپی

    حسین رضا شهبازی، و خیراله مرادی، “ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56) ، pp. 365–379، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358155/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button