مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال-آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در این تحقیق, 600 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه بر اساس آزمایش فاکتوریل 3 × 2 در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار, پنج تکرار و 20 قطعه بلدرچین در هر تکرار به واحد های آزمایشی اختصاص داده شدند. فاکتور ها شامل دو سطح ال-آرژنین (پیشنهادی NRC و 10% بیشتر از پیشنهاد NRC) و سه سطح گوانیدینواستیک اسید (GAA) (صفر, 6/0 و 2/1 گرم در کیلوگرم) بودند. وزن بدن و خوراک مصرفی در پایان دوره اندازه گیری شدند. در سن 42 روزگی, از دو قطعه بلدرچین از هر تکرار جهت تعیین متابولیت های خونی خون گیری به عمل آمد و سپس برای اندازه گیری خصوصیات لاشه کشتار شدند. مکمل ال-آرژنین در سطح 10 درصد بیشتر ازNRC منجر به افزایش خوراک مصرفی و بهبود افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک شد (05/0P<). اثرات مرتبط با مکمل جیره ای GAA روی خوراک مصرفی, افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک معنی دار نبود. مکمل ال-آرژنین در سطح 10% بیشتر از NRC منجر به افزایش وزن نسبی سینه, ران و کاهش چربی محوطه بطنی شد (05/0P<). اثرات اصلی ال-آرژنین در سطح 10 درصد بیشتر از NRC و GAA روی متابولیت های سرم خون معنی دار و منجر به کاهش کلسترول, تری گلیسرید و VLDL و افزایش HDL در مقایسه با گروه شاهد شد. برای اثرات متقابل نیز, تیمار حاوی ال-آرژنین در سطح 10% بیشتر از NRC و 6/0 و 2/1 گرم GAA در کیلوگرم جیره به طور معنی-داری موجب کاهش کلسترول, تری گلیسرید و VLDL و افزایش HDL سرم خون در مقایسه با تیمار شاهد شد (05/0P<). نتایج نشان داد که افزودن GAA به جیره های با سطوح بالای ال-آرژنین منجر به بهبود عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درمانی کوهی، حسن، توکلی، پریسا، محیط، اردشیر، و محمدپور، فاطمه. (1398). اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال-آرژنین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی، 8(2 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/367202/fa

    Vancouver: کپی

    درمانی کوهی حسن، توکلی پریسا، محیط اردشیر، محمدپور فاطمه. اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال-آرژنین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(2 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/367202/fa

    IEEE: کپی

    حسن درمانی کوهی، پریسا توکلی، اردشیر محیط، و فاطمه محمدپور، “اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال-آرژنین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 2 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button