APA:
کپیصادقی، علیرضا، و عابدفر، عباس. (1396). ارزیابی تاثیر استفاده توام از تخمیر کنترل شده خمیرترش آرد کامل گندم و افزودن پوره کدوحلوایی بر زمان ماندگاری و پذیرش کلی نان تافتون. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 44-56. SID. https://sid.ir/paper/254875/fa
Vancouver:
کپیصادقی علیرضا، عابدفر عباس. ارزیابی تاثیر استفاده توام از تخمیر کنترل شده خمیرترش آرد کامل گندم و افزودن پوره کدوحلوایی بر زمان ماندگاری و پذیرش کلی نان تافتون. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):44-56. Available from: https://sid.ir/paper/254875/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقی، و عباس عابدفر، “ارزیابی تاثیر استفاده توام از تخمیر کنترل شده خمیرترش آرد کامل گندم و افزودن پوره کدوحلوایی بر زمان ماندگاری و پذیرش کلی نان تافتون،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 44–56، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254875/fa