APA:
کپیرضازادباری، لعیا، قنبری، علیرضا، درویش زاده، رضا، ترابی گیگلو، موسی، و دولتی بانه، حامد. (1400). مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/360739/fa
Vancouver:
کپیرضازادباری لعیا، قنبری علیرضا، درویش زاده رضا، ترابی گیگلو موسی، دولتی بانه حامد. مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/360739/fa
IEEE:
کپیلعیا رضازادباری، علیرضا قنبری، رضا درویش زاده، موسی ترابی گیگلو، و حامد دولتی بانه، “مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 1–12، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360739/fa