مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

407
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

صفحات

 صفحه شروع 655 | صفحه پایان 667

چکیده

 استحکام محصولات یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در میزان بازارپسندی و همچنین تعیین کیفیت میوه ها به خصوص "به" می باشد. لذا در پژوهش حاضر پس از تعیین مجموعه ای از تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه, پاسخ صوتی آن طی مدت زمان 4 ماه (هر 15 روز یک بار) مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تعیین سفتی میوه به صورت غیرمخرب چهار ویژگی (پیک آکوستیک, حداکثر فشار آکوستیک, میانگین فشار آکوستیک و فرکانس طبیعی) استخراج و با استفاده از برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی مدل سازی انجام و با مدل های موجود (FI و SIQ-FT) مقایسه گردید. در این مطالعه نشان داده شد که مدل سازی به روش برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی با ضریب همبستگی به ترتیب 9567/0 و 933/0 دارای عملکردی مطلوب تری در پیش بینی مقدار سفتی محصول "به" نسبت به مدل های موجود FI و SIQ-FT با ضریب همبستگی به ترتیب 601/0 و 754/0 دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری، شیما، آبدانان مهدی زاده، سامان، و حیدری، مختار. (1399). توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 655-667. SID. https://sid.ir/paper/362557/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری شیما، آبدانان مهدی زاده سامان، حیدری مختار. توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):655-667. Available from: https://sid.ir/paper/362557/fa

    IEEE: کپی

    شیما نصیری، سامان آبدانان مهدی زاده، و مختار حیدری، “توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 655–667، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362557/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button