APA:
کپینصیری، شیما، آبدانان مهدی زاده، سامان، و حیدری، مختار. (1399). توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 655-667. SID. https://sid.ir/paper/362557/fa
Vancouver:
کپینصیری شیما، آبدانان مهدی زاده سامان، حیدری مختار. توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):655-667. Available from: https://sid.ir/paper/362557/fa
IEEE:
کپیشیما نصیری، سامان آبدانان مهدی زاده، و مختار حیدری، “توسعه مدل پیشگو به منظور تعیین سفتی میوه «به» به کمک برنامه نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 655–667، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362557/fa