APA:
کپیگیتی بان کلجاهی، امیر، و آصفی، نارملا. (1398). مدل سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 465-475. SID. https://sid.ir/paper/363380/fa
Vancouver:
کپیگیتی بان کلجاهی امیر، آصفی نارملا. مدل سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):465-475. Available from: https://sid.ir/paper/363380/fa
IEEE:
کپیامیر گیتی بان کلجاهی، و نارملا آصفی، “مدل سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 465–475، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363380/fa