APA:
کپیستاری، اعظم، محمدزاده میلانی، جعفر، رفتنی امیری، زینب، و پاکدین پاریزی، علی. (1399). بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 271-286. SID. https://sid.ir/paper/363363/fa
Vancouver:
کپیستاری اعظم، محمدزاده میلانی جعفر، رفتنی امیری زینب، پاکدین پاریزی علی. بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):271-286. Available from: https://sid.ir/paper/363363/fa
IEEE:
کپیاعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی، زینب رفتنی امیری، و علی پاکدین پاریزی، “بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 271–286، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363363/fa