Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

صفحات

 صفحه شروع 365 | صفحه پایان 375

چکیده

 در این پژوهش استخراج بتاگلوکان از یولاف با روش استخراج آبی انجام شد. پس از آسیاب کردن دانه کامل جو دو سر پوست کنده, تحت فرایند هیدروترمال توسط اتوکلاو در سه دمای 106 و 120 و 130 درجه سلسیوس در دو زمان 10 و 20 دقیقه قرار گرفت تا تاثیر دما و زمان بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان سنجیده شود. فرایند استخراج بتاگلوکان به روش آبی صورت گرفت. پس از استخراج ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان استخراجی شامل راندمان استخراج, ظرفیت نگهداری آب, ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون, ریز ساختار با میکروسکوپ الکترونی و شناسایی گروه های عاملی با FTIRمورد آزمون قرار گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بیشترین راندمان استخراج بتاگلوکان از آرد هیدروترمال شده در دمای ° Ϲ 106 به مدت 20 دقیقه بود. بیشترین ظرفیت امولسیون کنندگی مربوط به تیمار° Ϲ 120 درجه به مدت 20 دقیقه, 35/17 درصد بود و بالاترین میزان پایداری امولسیون مربوط به تیمار ° Ϲ 106 به مدت 20 دقیقه, 71/19 درصد بود و بالاترین میزان ظرفیت جذب آب مربوط به تیمار° Ϲ 120 به مدت 10 دقیقه به میزان 95/1 درصد بود. در بررسی ریز ساختار با میکروسکوپ الکترونی مشاهده شد که هر چه دما و زمان افزایش می یابد بافت بتاگلوکان حاصل اسفنجی تر و متخلخل تر است. نهایتا شناسایی گروه های عاملی بتاگلوکان یولاف با طیف سنجی FTIR در تیمارهای مختلف نشان داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ستاری، اعظم، محمدزاده میلانی، جعفر، رفتنی امیری، زینب، و پاکدین پاریزی، علی. (1398). تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 365-375. SID. https://sid.ir/paper/71744/fa

    Vancouver: کپی

    ستاری اعظم، محمدزاده میلانی جعفر، رفتنی امیری زینب، پاکدین پاریزی علی. تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):365-375. Available from: https://sid.ir/paper/71744/fa

    IEEE: کپی

    اعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی، زینب رفتنی امیری، و علی پاکدین پاریزی، “تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 365–375، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71744/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا