APA:
کپیستاری، اعظم، محمدزاده میلانی، جعفر، رفتنی امیری، زینب، و پاکدین پاریزی، علی. (1398). تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 365-375. SID. https://sid.ir/paper/71744/fa
Vancouver:
کپیستاری اعظم، محمدزاده میلانی جعفر، رفتنی امیری زینب، پاکدین پاریزی علی. تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):365-375. Available from: https://sid.ir/paper/71744/fa
IEEE:
کپیاعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی، زینب رفتنی امیری، و علی پاکدین پاریزی، “تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 365–375، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71744/fa