APA:
کپیفرزانه مقدم، فاطمه، سرگلزایی، جواد، و بلوریان، شادی. (1398). استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(5 (پیاپی 59) )، 529-542. SID. https://sid.ir/paper/363381/fa
Vancouver:
کپیفرزانه مقدم فاطمه، سرگلزایی جواد، بلوریان شادی. استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(5 (پیاپی 59) ):529-542. Available from: https://sid.ir/paper/363381/fa
IEEE:
کپیفاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، و شادی بلوریان، “استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 5 (پیاپی 59) ، pp. 529–542، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363381/fa