APA:
کپیمحمدی، مرتضی، الهامی راد، امیرحسین، و پورفلاح، زهرا. (1391). تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/222940/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مرتضی، الهامی راد امیرحسین، پورفلاح زهرا. تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/222940/fa
IEEE:
کپیمرتضی محمدی، امیرحسین الهامی راد، و زهرا پورفلاح، “تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 41–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222940/fa