مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

895
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

چکیده

 با توجه به زیان های حاصل از مصرف آنتی اکسیدان های مصنوعی در صنایع غذایی, مطالعه و پژوهش برای یافتن جایگزین های طبیعی و سالم افزایش یافته است. در مطالعه حاضر, میزان ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدان های موجود در پوست خرمالو مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از حلال های اتانول و متانول با نسبت اختلاط 1 واحد پوست و 5 واحد حلال و به روش خیساندن برای استخراج عصاره استفاده گردید. سپس مقدار ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که عصاره های اتانولی و متانولی به ترتیب دارای 255.6 و 241.15 میلی گرم گالیک اسید به ازای 100 گرم پوست تازه میوه بودند. همچنین عصاره اتانولی نسبت به عصاره متانولی از قدرت آنتی اکسیدانی بالاتری برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، الهامی راد، امیرحسین، و پورفلاح، زهرا. (1391). تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/222940/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، الهامی راد امیرحسین، پورفلاح زهرا. تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/222940/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، امیرحسین الهامی راد، و زهرا پورفلاح، “تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی اکسیدانی پوست میوه خرمالو،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 41–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222940/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button