مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh., cv. Granny Smith)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 44

چکیده

 برای حفظ و نگهداری کیفیت و بازارپسندی میوه, نگهداری آن در سردخانه ضروری است. سیب گرانی اسمیت, واریته ای از سیب های خارجی است که به خوبی خواص خود را در سردخانه حفظ می کند. اتیلن یک هیدروکربن ساده گازی با فرمول C2H4 به عنوان یک هورمون گیاهی مهم در مسائل پس از برداشت میوه ها و سبزی ها به شمار می آید. در برخی از حالت های فیزیولوژیکی مانند رسیدن میوه, پیری گل و تنش هایی مانند غرقاب, خشکی و سرمازدگی, اتیلن به میزان بیش تری تولید می شود. پیش ماده تولید اتیلن, اسید آمینه گوگردی متیونین می باشد. برای بررسی تاثیر دمای پایین بر افزایش عمر انباری سیب گرانی اسمیت, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با در نظر گرفتن متغیرهای دما و زمان انبارداری انجام شد. صفات کمی و کیفی مورد مطالعه در این پژوهش شامل تولید اتیلن, سفتی بافت, اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), مواد جامد محلول (TSS), ویتامین «ث» و pH در دو سطح دمایی +3.5 و -0.5 درجه سانتی گراد در شروع, پایان و در خلال یک دوره 4 ماهه انبارداری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. اندازه گیری میزان اتیلن با تزریق یک میلی لیتر گاز به دستگاه GC انجام شد. نتایج بدست آمده از این بررسی ها نشان داد با افزایش میزان اتیلن مواد جامد محلول افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاده باقری، مسعود، خردمند، نوید، صادقی، حمید، و بهروزنام جهرمی، بهنام. (1389). بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh., cv. Granny Smith). گیاه و زیست بوم، 6(24)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/145398/fa

    Vancouver: کپی

    زاده باقری مسعود، خردمند نوید، صادقی حمید، بهروزنام جهرمی بهنام. بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh., cv. Granny Smith). گیاه و زیست بوم[Internet]. 1389؛6(24):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/145398/fa

    IEEE: کپی

    مسعود زاده باقری، نوید خردمند، حمید صادقی، و بهنام بهروزنام جهرمی، “بررسی تاثیر دما بر میزان تولید اتیلن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت (Malus domestica Borkh., cv. Granny Smith)،” گیاه و زیست بوم، vol. 6، no. 24، pp. 33–44، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button