APA:
کپیاسمعیلی خانی، نیلوفر، مهدی خانی، شادی، و محمدی، علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/363810/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی خانی نیلوفر، مهدی خانی شادی، محمدی علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/363810/fa
IEEE:
کپینیلوفر اسمعیلی خانی، شادی مهدی خانی، و علی محمدی، “بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 25–35، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363810/fa