Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,011
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی، بهینه سازی و بررسی تولید لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 31

چکیده

 زمینه و هدف: میکروارگانیسم هایی که قابلیت تجمع لیپید به میزان بیش از 20% بیومس خود را دارند, تحت عنوان میکروارگانیسم های مولد چربی نامیده می شوند. در این تحقیق, بهینه سازی در تولید چربی و تولید لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر به عنوان قارچ رشته ای مولد چربی بررسی گردید.روش بررسی: در این مطالعه ابتدا سویه های مختلف قارچ های رشته ای جداسازی شدند و پس از رنگ آمیزی جدایه ها به وسیله سودان سیاه, چربی آنها با استفاده از حلال کلروفرم/متانول استخراج گردید. سپس جدایه هایی که نسبت چربی به بیوماس خشک آنها بیش از20% بود به عنوان جدایه های مولد چربی انتخاب شدند. پس از بررسی میکروسکوپی, جدایه شناخته شده ازنظر تولید چربی بهینه سازی شد. در نهایت, مقدار لینولنیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی گاز بررسی گردید.یافته ها: ابتدا 20 سویه مختلف قارچ های رشته ای جداسازی شد. برطبق نتایج حاصل از رنگ آمیزی سودان سیاه, دانه های چربی در همه آنها مشاهده گردید. همچنین مقدار چربی تولیدشده در همه جدایه ها نشان داد درصد تولید چربی در جدایه های 4, 5 و 16 بیش از 20% است. در بررسی میکروسکوپی, جدایه 5, آسپرژیلوس نایجر بود. بهترین pH, دما, زمان و منبع کربن برای تولید چربی در آسپرژیلوس نایجر به ترتیب 4.5, 30 درجه سانتیگراد, 96 ساعت و فروکتوز تعیین شد. با استفاده از روش کروماتوگرافی گاز, میزان لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر, 22.4% گزارش شد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد آسپرژیلوس نایجر یک قارچ رشته ای مناسب برای تولید لینولنیک اسید است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفیعی، نوشین، بهشتی مآل، کیوان، و مدنی، محبوبه. (1395). جداسازی, بهینه سازی و بررسی تولید لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 10(6)، 24-31. SID. https://sid.ir/paper/131970/fa

    Vancouver: کپی

    شفیعی نوشین، بهشتی مآل کیوان، مدنی محبوبه. جداسازی, بهینه سازی و بررسی تولید لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1395؛10(6):24-31. Available from: https://sid.ir/paper/131970/fa

    IEEE: کپی

    نوشین شفیعی، کیوان بهشتی مآل، و محبوبه مدنی، “جداسازی, بهینه سازی و بررسی تولید لینولنیک اسید در آسپرژیلوس نایجر،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 10، no. 6، pp. 24–31، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/131970/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا