APA:
کپیمحصولی، لیلا، و لشگری، حنان. (1399). امکان سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 301-311. SID. https://sid.ir/paper/363819/fa
Vancouver:
کپیمحصولی لیلا، لشگری حنان. امکان سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):301-311. Available from: https://sid.ir/paper/363819/fa
IEEE:
کپیلیلا محصولی، و حنان لشگری، “امکان سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 301–311، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363819/fa