APA:
کپیمهدی زاده، نگین، سرحدی، حمید، و شهدادی، فاطمه. (1400). بررسی ویژگی های حسی, رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 329-337. SID. https://sid.ir/paper/369429/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده نگین، سرحدی حمید، شهدادی فاطمه. بررسی ویژگی های حسی, رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):329-337. Available from: https://sid.ir/paper/369429/fa
IEEE:
کپینگین مهدی زاده، حمید سرحدی، و فاطمه شهدادی، “بررسی ویژگی های حسی, رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 329–337، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369429/fa