مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

140
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 42

چکیده

 هدف این مطالعه بررسی اثرات نمک سود کردن تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) با نمک خالص و مخلوط (3.5, 4.5 و 5.5 درصد) بر روی کیفیت و مدت ماندگاری این محصول بود. میزان بازهای نیتروژنی فرار (TVBN), اکسیداسیون چربی (TBA) و ترکیبات تقریبی نمونه ها در طی دو ماه مورد بررسی قرار گرفتند.عمل آوری تخم سبب تغییر تقریبی ترکیبات نمونه ها در طی زمان گردید. در مقایسه با نمونه شاهد, تخم نمک سود شده دارای میزان بالاتری از محصولات حاصل از اکسیداسیون و مقادیر کمتر از بازهای نیتروژنی فرار بود. بیشترین میزان بازهای نیتروژنی فرار در تیمارهای نمک سود شده با نمک خالص مشاهده گردید, این میزان حدود 43.43 میلی گرم در100 گرم نمونه بود. میزان pH, جذب نمک و بازهای نیتروژنی و اکسیداسیون در طی نگهداری افزایش معنی داری داشتند (0.05> p). با افزایش غلظت نمک از 3.5 به 4.5 و 5.5 درصد نمک مقدار اکسیداسیون و رطوبت و پروتئین افزایش و میزان بازهای نیتروژنی و pH کاهش یافت. به طور کلی افزودن نمک مخلوط به عنوان یک نگهدارنده سبب کاهش مقدار pH گردید و تاثیر قابل توجهی در حفظ کیفیت تخم نمک سود شده داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، قربانیان، گلنار، اجاق، سیدمهدی، پورعاشوری، پرستو، و عقیلی نژاد، سیدمصطفی. (1395). اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. بهداشت مواد غذایی، 6(4 (پیاپی 24) )، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/363883/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، قربانیان گلنار، اجاق سیدمهدی، پورعاشوری پرستو، عقیلی نژاد سیدمصطفی. اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(4 (پیاپی 24) ):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/363883/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، گلنار قربانیان، سیدمهدی اجاق، پرستو پورعاشوری، و سیدمصطفی عقیلی نژاد، “اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 31–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363883/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button