APA:
کپیشعبان پور، بهاره، قربانیان، گلنار، اجاق، سیدمهدی، پورعاشوری، پرستو، و عقیلی نژاد، سیدمصطفی. (1395). اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. بهداشت مواد غذایی، 6(4 (پیاپی 24) )، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/363883/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، قربانیان گلنار، اجاق سیدمهدی، پورعاشوری پرستو، عقیلی نژاد سیدمصطفی. اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(4 (پیاپی 24) ):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/363883/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، گلنار قربانیان، سیدمهدی اجاق، پرستو پورعاشوری، و سیدمصطفی عقیلی نژاد، “اثر غلظت های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک سود قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 31–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363883/fa