APA:
کپیمقدم، نوشین، شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، و ایمان پور، محمدرضا. (1389). اثر تغییرات زمان و دمای نمک سود سبک به روش خشک بر ترکیب شیمیایی, خواص حسی و میزان محصول قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 9(2)، 33-45. SID. https://sid.ir/paper/74665/fa
Vancouver:
کپیمقدم نوشین، شعبان پور بهاره، شعبانی علی، ایمان پور محمدرضا. اثر تغییرات زمان و دمای نمک سود سبک به روش خشک بر ترکیب شیمیایی, خواص حسی و میزان محصول قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1389؛9(2):33-45. Available from: https://sid.ir/paper/74665/fa
IEEE:
کپینوشین مقدم، بهاره شعبان پور، علی شعبانی، و محمدرضا ایمان پور، “اثر تغییرات زمان و دمای نمک سود سبک به روش خشک بر ترکیب شیمیایی, خواص حسی و میزان محصول قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 33–45، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74665/fa