Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

610
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 151

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر فرآیند های مختلف حرارتی شیر, پاستوریزاسیون (° C 63 به مدت 30 دقیقه, ° C 74 به مدت 15 ثانیه, ° C 95 به مدت 5 دقیقه) و استریلیزاسیون (° C 120 به مدت 15 دقیقه, اتوکلاو, و ° C 140 به مدت 4-2 ثانیه, فرا دما), بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی, پذیرش کلی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ماست قالبی طی 21 روز نگهداری در سرما مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که طی نگهداری, آب اندازی کاهش پیدا کرد و اسیدیته و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء افزایش یافت (05/0p<). با افزایش شدت فرآیند حرارتی شیر, کاهش در پتانسیل اکسیداسیون و احیاء و آب اندازی (05/0p<) و افزایش در اسیدیته و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (05/0p<) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری نجف آبادی، فاطمه، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1400). بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 137-151. SID. https://sid.ir/paper/363980/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری نجف آبادی فاطمه، فدایی نوغانی وجیهه. بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):137-151. Available from: https://sid.ir/paper/363980/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه جعفری نجف آبادی، و وجیهه فدایی نوغانی، “بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 137–151، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363980/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا