APA:
کپیجعفری نجف آبادی، فاطمه، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1400). بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 137-151. SID. https://sid.ir/paper/363980/fa
Vancouver:
کپیجعفری نجف آبادی فاطمه، فدایی نوغانی وجیهه. بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):137-151. Available from: https://sid.ir/paper/363980/fa
IEEE:
کپیفاطمه جعفری نجف آبادی، و وجیهه فدایی نوغانی، “بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 137–151، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363980/fa