APA:
کپیرمضانی، رخساره، فدایی نوغانی، وجیهه، و جودکی، حسن. (1397). تأثیر مو سیر بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو شیمیایی و پذیرش کلی ماست هم زده کم چرب. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(4 )، 37-54. SID. https://sid.ir/paper/250716/fa
Vancouver:
کپیرمضانی رخساره، فدایی نوغانی وجیهه، جودکی حسن. تأثیر مو سیر بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو شیمیایی و پذیرش کلی ماست هم زده کم چرب. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(4 ):37-54. Available from: https://sid.ir/paper/250716/fa
IEEE:
کپیرخساره رمضانی، وجیهه فدایی نوغانی، و حسن جودکی، “تأثیر مو سیر بر قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو شیمیایی و پذیرش کلی ماست هم زده کم چرب،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 37–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250716/fa