مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

710
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

728
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 347

چکیده

 امروزه افزایش آگاهی مصرف کنندگان از نوشیدنی های رژیمی منجر به تهیه و فرمولاسیون محصولات جدید گردیده است. در تحقیق حاضر تولید کامبوجا با استفاده از سطوح0, 1, 3, 5درصد عصاره چای سبز و استویا درسطوح 0, 2, 4, 6درصد صورت گرفت. آزمون های کامبوجا شامل اندازه گیری اسیدیته, pH, ویسکوزیته, شاخص های رنگ سنجی, پروتیین محلول, اسید لاکتیک و اسیداستیک و فعالیت آنتی اکسیدانی در طی روزهای صفر, هفتم و چهاردهم پس از تولید انجام شد. نتایج نشان داد که تاثیر استفاده از استویا در pH و شاخص های رنگ سنجی در سطح 05/0 معنادار بود(p<0. 05). همچنین نتایج نشان داد افزودن استویا به طور معنی داری باعث افزایش اسیدیته, افزایش اسید استیک واسید لاکتیک, افزایش پروتیین محلول وافزایش فعالیت آنتی اکسیدانی در مقایسه با نمونه شاهد گردید. بالاترین امتیاز مطلوبیت نهایی به ترتیب متعلق به نمونه های شاهد محتوی 10% ساکاروز و فاقد استویا و فاقد عصاره چای سبز, تیمار محتوی 10% ساکاروز و فاقداستویا+1% عصاره چای سبز, تیمار محتوی 10% ساکاروز+ 0 % استویا + 3% عصاره چای سبز, تیمار محتوی 8% ساکاروز+ 2% استویا + 3%عصاره چای سبز و تیمار محتوی 8% ساکاروز+ 2%استویا + 5% عصاره چای سبز تعیین شد. بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی متعلق به تیمار محتوی 8% ساکاروز+ 2% استویا+5% عصاره چای سبز وتیمار محتوی6 %ساکارز+4 %استویا+5%عصاره چای سبز تعیین شد. با توجه به نتایج حاصله به منظور افزایش خواص فراسودمندی کامبوجا و کاهش میزان قند ساکاروز در این محصول استفاده از استویا و عصاره چای سبز توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریدونی، حانیه، حسینمردی، فاطمه، و مهدی خانی، شادی. (1400). تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 333-347. SID. https://sid.ir/paper/364030/fa

    Vancouver: کپی

    فریدونی حانیه، حسینمردی فاطمه، مهدی خانی شادی. تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):333-347. Available from: https://sid.ir/paper/364030/fa

    IEEE: کپی

    حانیه فریدونی، فاطمه حسینمردی، و شادی مهدی خانی، “تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 333–347، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364030/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button