APA:
کپیفریدونی، حانیه، حسینمردی، فاطمه، و مهدی خانی، شادی. (1400). تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 333-347. SID. https://sid.ir/paper/364030/fa
Vancouver:
کپیفریدونی حانیه، حسینمردی فاطمه، مهدی خانی شادی. تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):333-347. Available from: https://sid.ir/paper/364030/fa
IEEE:
کپیحانیه فریدونی، فاطمه حسینمردی، و شادی مهدی خانی، “تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 333–347، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364030/fa