مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,875
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,311
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 33

چکیده

 در این تحقیق, اثر جایگزینی سوکروز با شیره خرما در تولید کامبوجا به علت محاسن سلامتی بخشی و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر این جایگزینی بر عطر, خصوصیات رئولوژیکی و ارگانولپتیک محصول نهایی برای امکان بازارپسندی و مقبولیت مصرف کنندگان به عنوان یک فراورده تغییر یافته مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که شیره خرما تاثیر قابل توجهی بر روی رشد میکروارگانیسم ها دارد که بر روی خصوصیات سلامتی بخشی موثر است اما طعم و مزه ترش آن از نمونه شاهد قوی تر بود. سینتیک تولید اسید گلوکورونیک و اسیدیته کل با یک معادله درجه صفر بررسی شد. نتایج نشان داد که در اولین روز بعد از فیلتر کردن (تیمارها 10 روز را برای گذراندن تخمیر اولیه سپری کردند) میزان اولیه گلوکورونیک اسید و اسیدیته کل در کامبوجایی که به آن شیره خرما افزوده شده بود و شیب افزایش تولید گلوکورونیک اسید و اسیدیته کل در تیمار دارای شیره خرما بیشتر بود که نشانگر حضور قندهای ساده (گلوکز و فروکتوز) در شیره خرما است که قادر است بر روی رشد میکروبی, مقدار اولیه و سرعت تولید اسید در کامبوجای فیلترشده در زمان نگهداری موثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پورعمروآبادی، مهتاب، حجت الاسلامی، محمد، کرامت، جواد، و نجاتی، فاطمه. (1395). تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/71836/fa

    Vancouver: کپی

    علی پورعمروآبادی مهتاب، حجت الاسلامی محمد، کرامت جواد، نجاتی فاطمه. تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/71836/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب علی پورعمروآبادی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت، و فاطمه نجاتی، “تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 23–33، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71836/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button