APA:
کپیبلوردی، محمد، صفری، محمد، حبیبی رضایی، مهران، حسینی، سیدمحمدهاشم، رضایی، کرامت اله، و موسوی موحدی، علی اکبر. (1390). تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/72195/fa
Vancouver:
کپیبلوردی محمد، صفری محمد، حبیبی رضایی مهران، حسینی سیدمحمدهاشم، رضایی کرامت اله، موسوی موحدی علی اکبر. تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/72195/fa
IEEE:
کپیمحمد بلوردی، محمد صفری، مهران حبیبی رضایی، سیدمحمدهاشم حسینی، کرامت اله رضایی، و علی اکبر موسوی موحدی، “تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 89–100، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72195/fa