مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,299
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 100

چکیده

کامبوجا یکی از انواع نوشیدنی های تخمیری غیر لبنی می باشد. ماده اولیه مورد استفاده در تولید کامبوجا معمولا چای شیرین شده با شکر است. کشت میکروبی کامبوجا با استفاده از منابع کربنی دیگری مانند اینولین و الیگوفروکتوزها نیز صورت می گیرد. در این پژوهش از اینولین و الیگوفروکتوزهای استخراج شده از غده سیب زمینی ترشی در غلظت های 0, 2, 4, 6, 8 و 10 درصد, به عنوان سوبسترا برای تخمیر کامبوجا استفاده شد و تغییرات شیمیایی در فرآیند تخمیر این محصول و کامبوجای حاصل از شکر در غلظت های یکسان مقایسه شدند. نتایج نشان داد که اینولین سریع تر از شکر در کشت کامبوجا مصرف می شود. کامبوجای تهیه شده با اینولین pH بالاتری از خود نشان داد. اندازه گیری میزان اسید استیک و اسید لاکتیک با استفاده از روش HPLC نشان داد که میزان اسید استیک در محصول تهیه شده با شکر و میزان اسید لاکتیک در محصول تهیه شده با اینولین بالاتر است. میزان پروتئین محلول و فعالیت آنتی اکسیدانی نیز در کامبوجای حاصل از اینولین بالاتر از کامبوجای تهیه شده با شکر می باشد. بنابراین با استفاده از اینولین به عنوان سوبسترا برای کشت کامبوجا می توان زمان تخمیر را کوتاه تر کرده و محصولی با pH بالاتر تولید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلوردی، محمد، صفری، محمد، حبیبی رضایی، مهران، حسینی، سیدمحمدهاشم، رضایی، کرامت اله، و موسوی موحدی، علی اکبر. (1390). تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/72195/fa

    Vancouver: کپی

    بلوردی محمد، صفری محمد، حبیبی رضایی مهران، حسینی سیدمحمدهاشم، رضایی کرامت اله، موسوی موحدی علی اکبر. تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/72195/fa

    IEEE: کپی

    محمد بلوردی، محمد صفری، مهران حبیبی رضایی، سیدمحمدهاشم حسینی، کرامت اله رضایی، و علی اکبر موسوی موحدی، “تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب زمینی ترشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 89–100، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72195/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button