APA:
کپیدارایی گرمه خانی، امیر، و آقاجانی، نرجس. (1400). بهینه سازی تاثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک, زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/365486/fa
Vancouver:
کپیدارایی گرمه خانی امیر، آقاجانی نرجس. بهینه سازی تاثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک, زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/365486/fa
IEEE:
کپیامیر دارایی گرمه خانی، و نرجس آقاجانی، “بهینه سازی تاثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک, زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 67–78، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365486/fa