APA:
کپیآقاجانی، نرجس، و دارائی گرمه خانی، امیر. (1400). غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تاثیر اسانس های زیره, رازیانه و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/367833/fa
Vancouver:
کپیآقاجانی نرجس، دارائی گرمه خانی امیر. غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تاثیر اسانس های زیره, رازیانه و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/367833/fa
IEEE:
کپینرجس آقاجانی، و امیر دارائی گرمه خانی، “غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تاثیر اسانس های زیره, رازیانه و میخک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 95–107، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367833/fa