APA:
کپیالماسی، هادی، پورفتحی، بهبود، و پورعلی، منیره. (1400). تاثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 251-265. SID. https://sid.ir/paper/365492/fa
Vancouver:
کپیالماسی هادی، پورفتحی بهبود، پورعلی منیره. تاثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):251-265. Available from: https://sid.ir/paper/365492/fa
IEEE:
کپیهادی الماسی، بهبود پورفتحی، و منیره پورعلی، “تاثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 251–265، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365492/fa