مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

445
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین استفاده از بافت های غیرمجاز در همبرگرهای ساخته شده در کارخانه های استان آذربایجان شرقی با استفاده از روش های معمول بافت شناسی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 25

چکیده

 استاندارد شناسایی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی, توسط کمیسیون فنی کمیته ملی استاندارد خوراک و فراورده های کشاورزی مورخ 10/6/1380 تهیه و تدوین شده است. در این استاندارد بافت های حیوانی نظیر پستان, ریه, مثانه, غضروف, بافت های لنفاوی, رگ و پی, پوست, گوشت کله و چربی های احشایی به عنوان بافت های غیرمجاز شناخته شده و استفاده از آنها درفراورده های غذایی گوشتی ممنوع می باشد. در این تحقیق به مطالعه بافت های غیرمجاز در همبرگرهای استان آذربایجان شرقی پرداخته شد. 130 نمونه همبرگر از کارخانه های استان آذربایجان شرقی به صورت تصادفی از نواحی مختلف شهر تبریز جمع آوری و مقاطع بافتی با روش های رایج تهیه شد. نتایج نشان داد, در همبرگرهای مورد بررسی, میزان قابل توجهی بافت های غیرمجاز نظیر غضروف, استخوان, مری, پوست, عضله صاف استفاده شده است. همچنین میزان قابل توجهی بافت های همبندی از نوع متراکم منظم و نامنظم در نمونه های مورد بررسی مشاهده شد. بافت همبندی متراکم منظم معمولاً مربوط به زردپی و رباط بوده و بافت همبندی متراکم نامنظم را نیز به میزان زیادی در لابلای واحدهای ترشحی غدد پستانی, مخاط و زیر مخاط اعضای لوله ای مانند مثانه, مری, واژن و سرویکس و لایه درم پوست می توان مشاهده نمود. همچنین میزان قابل توجهی نیز انواع بافت های گیاهی در همبرگرها مشاهده شد. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولید کننده مواد غذایی گوشتی, اقدام به افزودن این قبیل بافت ها به همبرگرها می نمایند که این مسئله لزوم نظارت و دقت بیشتر مراجع نظارتی را می طلبد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، حمید، موسوی، میرحسین، بالازاده، فاطمه، و حمدی پور، سجاد. (1397). تعیین استفاده از بافت های غیرمجاز در همبرگرهای ساخته شده در کارخانه های استان آذربایجان شرقی با استفاده از روش های معمول بافت شناسی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/365600/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی حمید، موسوی میرحسین، بالازاده فاطمه، حمدی پور سجاد. تعیین استفاده از بافت های غیرمجاز در همبرگرهای ساخته شده در کارخانه های استان آذربایجان شرقی با استفاده از روش های معمول بافت شناسی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/365600/fa

    IEEE: کپی

    حمید کریمی، میرحسین موسوی، فاطمه بالازاده، و سجاد حمدی پور، “تعیین استفاده از بافت های غیرمجاز در همبرگرهای ساخته شده در کارخانه های استان آذربایجان شرقی با استفاده از روش های معمول بافت شناسی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 13–25، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365600/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button