مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

287
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش آزمون بافت شناسی در کاهش استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی بین سال های 1393 تا 1396

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

چکیده

 جلوگیری از ورود بافت های غیر مجاز (مانند پوست, استخوان, غضروف, سویا و. . . ) در تولید فرآورده های گوشتی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این امر بیشتر به منظور شناسایی واحدهای تولیدی متخلف و افزایش اعتماد مصرف کنندگان در رابطه با فرآورده های گوشتی انجام می گیرد. به منظور کنترل مواد تشکیل دهنده این محصولات همراه آزمون های شیمیایی باید از روش بافت شناسی بهره برد. هدف از تحقیق حاضر بررسی توان آزمون بافت شناسی در کاهش تخلفات استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی (سوسیس, کالباس, همبرگر, کباب لقمه و ناگت) بود. برای این منظور در بازه زمانی سه سال, از ابتدای نیمه دوم سال 1393 تا آخر نیمه اول سال 1396 نمونه های ارسالی به سه آزمایشگاه فعال در زمینه تشخیص بافت های غیرمجاز در سه استان تهران, البرز و اصفهان مورد ارزیابی و ثبت نتایج قرار گرفتند. نتایج نهایی حاصل از ثبت داده ها پس از پایان دوره سه ساله توسط نرم افزارهای آماری مورد ارزیابی و نتایج در قالب نمودار و جدول نشان داده شدند. نتایج نشان دهنده کاهش محسوس استفاده از بافت های غیرمجاز در طول دوره آزمون بود. با ارائه یافته های حاصل از این تحقیق می توان بیان داشت که آزمون بافت شناسی به عنوان یک آزمون تشخیصی به خوبی توانسته بود نقش بازدارندگی خود در استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی را ایفا کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، محمدرضا، تقوی، مازیار، کلانتری حصاری، علی، و قربان زاده، بهناز. (1399). نقش آزمون بافت شناسی در کاهش استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی بین سال های 1393 تا 1396. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 33(3 (پیاپی 128) )، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/368918/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی محمدرضا، تقوی مازیار، کلانتری حصاری علی، قربان زاده بهناز. نقش آزمون بافت شناسی در کاهش استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی بین سال های 1393 تا 1396. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(3 (پیاپی 128) ):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/368918/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اسدی، مازیار تقوی، علی کلانتری حصاری، و بهناز قربان زاده، “نقش آزمون بافت شناسی در کاهش استفاده از بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی بین سال های 1393 تا 1396،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 3 (پیاپی 128) ، pp. 31–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368918/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button