APA:
کپیسکونی رواسان، مریم، و آصفی، نارملا. (1397). استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 31-43. SID. https://sid.ir/paper/365635/fa
Vancouver:
کپیسکونی رواسان مریم، آصفی نارملا. استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):31-43. Available from: https://sid.ir/paper/365635/fa
IEEE:
کپیمریم سکونی رواسان، و نارملا آصفی، “استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 31–43، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365635/fa