APA:
کپیناصحی، بهزاد، و رضوی، راضیه. (1398). بررسی اثر صمغ های بامیه و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 259-269. SID. https://sid.ir/paper/71747/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، رضوی راضیه. بررسی اثر صمغ های بامیه و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):259-269. Available from: https://sid.ir/paper/71747/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، و راضیه رضوی، “بررسی اثر صمغ های بامیه و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 259–269، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71747/fa