APA:
کپیپیرمحمدی طلاتپه، سمیه، اصغری، محمدرضا، و فتاحی، محمد. (1398). تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری، 4(1 )، 95-105. SID. https://sid.ir/paper/365941/fa
Vancouver:
کپیپیرمحمدی طلاتپه سمیه، اصغری محمدرضا، فتاحی محمد. تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(1 ):95-105. Available from: https://sid.ir/paper/365941/fa
IEEE:
کپیسمیه پیرمحمدی طلاتپه، محمدرضا اصغری، و محمد فتاحی، “تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 1 ، pp. 95–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365941/fa