Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

433
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

469
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 105

چکیده

 امروزه با تغییر سبک زندگی و عادات غذایی مردم تمایل افراد جهت استفاده سریع و راحت, از محصولاتی سالم که به لحاظ کیفی از بالاترین سطح برخوردار هستند, در حال افزایش است. با توجه به حساس بودن محصولات تازه بریده به فساد, استفاده از فناوری های نوین برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری آنها لازم و ضروری است. در این پژوهش, کارآیی نانو امولسیون کیتوسان به همراه اسید سالیسیلیک به عنوان پوشش خوراکی جهت افزایش عمر قفسه ای میوه های تازه بریده شلیل مورد بررسی قرار گرفت. میوه های تازه بریده شلیل با نانوامولسیون کیتوسان با غلظت 4/0 درصد به همراه اسید-سالیسیلیک دو میلی مولار پوشش دار و سپس بسته بندی شد و در سردخانه با دمای 1± 0 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 95-90% به مدت 16 روز نگهداری شدند. ارزیابی شاخص های کیفی شامل مواد جامد محلول (TSS), اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), pH, درصد کاهش وزن, محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل در روز برداشت و طی مدت نگهداری در چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که پوشش خوراکی مورد بررسی تأثیر معنی داری بر TSS, TA, pH, درصد کاهش وزن, محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل داشت. نتایج پژوهش حاضر نشان دهنده تأثیر هم افزایی اسید سالیسیلیک و نانو امولسیون کیتوسان با یکدیگر به عنوان روشی سالم و بدون مضرات جانبی مواد نگه دارنده شیمیایی در افزایش مدت زمان ماندگاری و حفظ خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرمحمدی طلاتپه، سمیه، اصغری، محمدرضا، و فتاحی، محمد. (1398). تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری، 4(1 )، 95-105. SID. https://sid.ir/paper/365941/fa

    Vancouver: کپی

    پیرمحمدی طلاتپه سمیه، اصغری محمدرضا، فتاحی محمد. تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(1 ):95-105. Available from: https://sid.ir/paper/365941/fa

    IEEE: کپی

    سمیه پیرمحمدی طلاتپه، محمدرضا اصغری، و محمد فتاحی، “تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 1 ، pp. 95–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365941/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا