APA:
کپیمحمدرضاخانی، سهیلا، حاجی لو، جعفر، و رضانژاد، فرخنده. (1397). تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین. پژوهش های میوه کاری، 3(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/365948/fa
Vancouver:
کپیمحمدرضاخانی سهیلا، حاجی لو جعفر، رضانژاد فرخنده. تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/365948/fa
IEEE:
کپیسهیلا محمدرضاخانی، جعفر حاجی لو، و فرخنده رضانژاد، “تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 1 ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365948/fa