مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

346
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 گونه های مختلف مرکبات, به دماهای پایین, حساس می باشند. امروزه از تنظیم کننده های رشد به منظور کاهش اثرات منفی تنش ها استفاده می گردد. در این پژوهش, تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات تیمار شده با غلظت های مختلف پوتریسین و پرولین تحت دماهای کم بررسی شد. بدین منظور, شاخه های درختان مورد آزمایش, 24 ساعت قبل از قرارگیری در معرض دماهای کم با اسید آمینه پرولین با غلظت های 0, 15 و 20 میلی مولار و پوتریسین با غلظت های 0, 5 و 10 میلی مولار محلول پاشی و سپس شاخه های میوه های تیمار شده به مدت سه ساعت در معرض دماهای 1+, 1-و 3-درجه سانتی گراد قرار گرفتند. نتایج پژوهش بیانگر آن بود که در دو گونه مرکبات (نارنگی کارا و پرتقال والنسیا) کاهش دما درمیوه های بدون تیمار (شاهد), سبب کاهش میزان قندهای احیاکننده و افزایش میزان ترکیبات فنلی, فلاونوئیدها و قندهای محلول پوست و گوشت میوه های نارنگی و پرتقال شد. تیمار میوه ها با غلظت های مختلف پوتریسین و پرولین افزایش معنی داری در میزان ترکیبات فنلی, فلاونوئیدها و قندهای محلول نسبت به نمونه های شاهد نشان داد و بالاترین میزان این شاخص, در تیمار 20 میلی مولار پرولین و 10 میلی مولار پوترسین مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدرضاخانی، سهیلا، حاجی لو، جعفر، و رضانژاد، فرخنده. (1397). تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین. پژوهش های میوه کاری، 3(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/365948/fa

    Vancouver: کپی

    محمدرضاخانی سهیلا، حاجی لو جعفر، رضانژاد فرخنده. تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/365948/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا محمدرضاخانی، جعفر حاجی لو، و فرخنده رضانژاد، “تأثیر محلول پاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 1 ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365948/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button