APA:
کپیایرجی فر، مهسان، وریدی، محمدجواد، وریدی، مهدی، و زاهدی، یونس. (1398). ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 37-54. SID. https://sid.ir/paper/366077/fa
Vancouver:
کپیایرجی فر مهسان، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی، زاهدی یونس. ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):37-54. Available from: https://sid.ir/paper/366077/fa
IEEE:
کپیمهسان ایرجی فر، محمدجواد وریدی، مهدی وریدی، و یونس زاهدی، “ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 37–54، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366077/fa