APA:
کپیزاهدی، یونس، وریدی، محمدجواد، و وریدی، مهدی. (1394). ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 97-116. SID. https://sid.ir/paper/234024/fa
Vancouver:
کپیزاهدی یونس، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی. ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):97-116. Available from: https://sid.ir/paper/234024/fa
IEEE:
کپییونس زاهدی، محمدجواد وریدی، و مهدی وریدی، “ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 97–116، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234024/fa