APA:
کپیکاکایی، کوثر، نوشاد، محمد، ناصحی، بهزاد، حجتی، محمد، و بیرقی طوسی، شهرام. (1398). تاثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 211-221. SID. https://sid.ir/paper/366082/fa
Vancouver:
کپیکاکایی کوثر، نوشاد محمد، ناصحی بهزاد، حجتی محمد، بیرقی طوسی شهرام. تاثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):211-221. Available from: https://sid.ir/paper/366082/fa
IEEE:
کپیکوثر کاکایی، محمد نوشاد، بهزاد ناصحی، محمد حجتی، و شهرام بیرقی طوسی، “تاثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 211–221، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366082/fa