APA:
کپیاصغری پور، سحر، نوشاد، محمد، ناصحی، بهزاد، جوینده، حسین، و بیرقی طوسی، شهرام. (1398). تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 109-116. SID. https://sid.ir/paper/395492/fa
Vancouver:
کپیاصغری پور سحر، نوشاد محمد، ناصحی بهزاد، جوینده حسین، بیرقی طوسی شهرام. تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):109-116. Available from: https://sid.ir/paper/395492/fa
IEEE:
کپیسحر اصغری پور، محمد نوشاد، بهزاد ناصحی، حسین جوینده، و شهرام بیرقی طوسی، “تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 109–116، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395492/fa