APA:
کپیروشن، نادر، احمدزاده، ریحانه، کریمی، مهدی، میلانی، الناز، و شرایعی، پروین. (1396). تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 47-61. SID. https://sid.ir/paper/501940/fa
Vancouver:
کپیروشن نادر، احمدزاده ریحانه، کریمی مهدی، میلانی الناز، شرایعی پروین. تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):47-61. Available from: https://sid.ir/paper/501940/fa
IEEE:
کپینادر روشن، ریحانه احمدزاده، مهدی کریمی، الناز میلانی، و پروین شرایعی، “تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگی های آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 47–61، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501940/fa