مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

603
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 78

چکیده

 به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه های گیلاس رقم «تک دانه مشهد» تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) در چهار غلظت (صفر, 5, 10 و 20 میلی مولار) روی میوه اعمال و میوه ها در دو زمان, 15 و 30 روز بعد از انبارداری نمونه برداری و پارامترهای مورد نظر اندازه گیری شدند. این پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام شد. صفات مختلفی از قبیل اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), مقدار مواد جامد محلول (TSS), pH, ظرفیت آنتی اکسیدان کل, مقدار فنل کل, فلاوونوئید کل, فعالیت آنزیم های کاتالاز و گایاکول پراکسیداز مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با محلول پاشی گابا مقدار اسیدهای قابل تیتراسیون حفظ شد. تیمار گابا منجر به افزایش فعالیت آنتی اکسیدان کل, فنل کل, فلاوونوئید کل و فعالیت آنزیم های کاتالاز و گایاکول پراکسیداز در میوه های تیمار شده نسبت به میوه های شاهد بعد از 30 روز انبارداری شد. در حالی که مقدارpH در میوه های تیمار شده نسبت به میوه های تیمار نشده در طول انبارداری کاهش یافت. بنابراین غلظت های مختلف تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید با توجه به تأثیر بر صفات مطلوب برای افزایش کیفیت پس از برداشت میوه گیلاس رقم «تک دانه مشهد» پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پور، حمید، بیستی، علی، و نوجوان، سهیلا. (1397). تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 41(2 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/398305/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پور حمید، بیستی علی، نوجوان سهیلا. تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1397؛41(2 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/398305/fa

    IEEE: کپی

    حمید حسن پور، علی بیستی، و سهیلا نوجوان، “تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 41، no. 2 ، pp. 67–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398305/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button