مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

279
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

91
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخص های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 105

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف بر شاخص تولید, راندمان مصرف انرژی و پروتئین, شاخص های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی نر یک روزه به مدت 42 روز بود. در این آزمایش از 360 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس (308) در قالب طرح کاملاً تصادفی با نه تیمار, چهار تکرار و 10 جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارها شامل شاهد, دو منبع پلی ساکارید غیرنشاسته ای نامحلول (پوسته برنج و پوسته یولاف) با دو سطح مصرف (سه و شش درصد جیره) و با اندازه ذرات ( نیم و دو میلی متر) بود. نتایج نشان داد پوسته برنج در 42-29 روزگی باعث افزایش مصرف خوراک و افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل در مقایسه با شاهد گردید (05/0>p). شاخص تولید در تیمارهای دریافت کننده پوسته برنج در مقایسه با شاهد در یک تا 42 روزگی بالاتر بود (05/0>p). منابع پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای بر شاخص مصرف انرژی و پروتئین, وزن نسبی اندام های لنفاوی, پاسخ ایمنی, غلظت لیپیدهای خون و شاخص های خونی اثر نداشت. یافته های عملکردی نشان داد که افزودن پوسته برنج در سطح سه درصد و اندازه ذرات نیم میلی متر باعث حصول مناسب ترین پاسخ عملکردی در جوجه های گوشتی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالاری نیا، امیر، افضلی، نظر، حسینی واشان، سیدجواد، و باشتنی، مسلم. (1398). ارزیابی شاخص تولید, راندمان انرژی و پروتئین, شاخص های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 32(4 (پیاپی 125) )، 93-105. SID. https://sid.ir/paper/366345/fa

    Vancouver: کپی

    سالاری نیا امیر، افضلی نظر، حسینی واشان سیدجواد، باشتنی مسلم. ارزیابی شاخص تولید, راندمان انرژی و پروتئین, شاخص های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(4 (پیاپی 125) ):93-105. Available from: https://sid.ir/paper/366345/fa

    IEEE: کپی

    امیر سالاری نیا، نظر افضلی، سیدجواد حسینی واشان، و مسلم باشتنی، “ارزیابی شاخص تولید, راندمان انرژی و پروتئین, شاخص های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 4 (پیاپی 125) ، pp. 93–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366345/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button