مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

94
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پوسته ذرت

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 جهت بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف پوسته ذرت به عنوان یک منبع فیبر بر فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی از 240 قطعه جوجه گوشتی سویه راس که در قالب طرح کاملاً تصادفی به 4 تیمار تقسیم و از سن 1 تا 42 روزگی پرورش یافتند, استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 0, 5/2, 0/5 و 5/7 درصد پوسته ذرت در جیره های آزمایشی بودند. در طول آزمایش از دو نوع جیره ی آغازین و رشد که بر اساس نیازهای جوجه گوشتی (NRC, 1994) و بر پایه ذرت و سویا بصورت هم ازت و هم انرﮊ ی تنظیم گردیدند, استفاده شد. در سن 42 روزگی از هر تکرار دو قطعه جوجه به صورت تصادفی انتخاب شد و پس از خونگیری از ورید بال, سرم خون جدا گردید و غلظت فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی تعیین گردیدند. پوسته ذرت خوراک مصرفی و افزایش وزن را بطور معنی داری کاهش داد (05/0>P), اما ضریب تبدیل خوراک تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0>P). هیچ یک از فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی شامل گلوکز, کلسترول, تری گلیسرید, پروتئین, آلبومین, اسیداوریک, کلسیم, فسفر, HDL, LDL و VLDL, آسپارتات آمینوترانسفراز, آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز تحت تاثیر سطوح مختلف پوسته ذرت مصرفی قرار نگرفت و اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نگردید (05/0P>). این آزمایش نشان داد مصرف پوسته ذرت سبب کاهش عملکرد جوجه های گوشتی می گردد. ولی هیچ یک از فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی تحت تاثیر میزان مصرف این منبع فیبر قرار ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسعودی، عباس، و آذرفر، آرش. (1397). مقایسه فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پوسته ذرت. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 14(3 )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/359329/fa

    Vancouver: کپی

    مسعودی عباس، آذرفر آرش. مقایسه فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پوسته ذرت. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1397؛14(3 ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/359329/fa

    IEEE: کپی

    عباس مسعودی، و آرش آذرفر، “مقایسه فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پوسته ذرت،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 14، no. 3 ، pp. 79–88، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359329/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button