APA:
کپیرحمتی جنیدآباد، مصطفی، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1400). اسانس کندر (Boswellia sacra): قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه های عامل فساد میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/366383/fa
Vancouver:
کپیرحمتی جنیدآباد مصطفی، علیزاده بهبهانی بهروز. اسانس کندر (Boswellia sacra): قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه های عامل فساد میوه توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/366383/fa
IEEE:
کپیمصطفی رحمتی جنیدآباد، و بهروز علیزاده بهبهانی، “اسانس کندر (Boswellia sacra): قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه های عامل فساد میوه توت فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 25–34، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366383/fa