APA:
کپیامیری، صدیقه، عباسی، سلیمان، و عزت پناه، حمید. (1398). تاثیر pH, قدرت یونی, دما و غلظت شکر بر شکل گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/366556/fa
Vancouver:
کپیامیری صدیقه، عباسی سلیمان، عزت پناه حمید. تاثیر pH, قدرت یونی, دما و غلظت شکر بر شکل گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/366556/fa
IEEE:
کپیصدیقه امیری، سلیمان عباسی، و حمید عزت پناه، “تاثیر pH, قدرت یونی, دما و غلظت شکر بر شکل گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 29–43، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366556/fa