مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,380
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,080
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 امولسیون روغن سبوس برنج در آب با دو بیو پلیمر صمغ عربی (AG) و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده (WPC) در نسبت های مختلف این دو و در حضور تویین 80 با و بدون استفاده از امواج فراصوت تهیه شد. اندازه قطرات و گرانروی امولسیون های تهیه شده در غلظت های مختلفی از امولسیفایر تویین 80 (0, 0.5, 1, 2 و 4%) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز آماری نشان داد با افزایش غلظت تویین 80 اندازه قطرات امولسیونی تا غلظت های 2% تویین و نسبت های کمتر از 60% صمغ به ترکیب بیوپلیمری کاهش معنی دار دارد (p<0.05). گرانروی نمونه های امولسیونی نیز با افزایش غلظت تویین 80 افزایش نشان دادند. به کار گیری امواج فرا صوت در تهیه امولسیون ها بر اندازه قطر قطرات امولسیون ها سبب کاهش معنی داری در اندازه قطرات گردید. هرچند که افزایش نسبت صمغ به ترکیب بیوپلیمری در غلظت 1% تویین 80 روند کاهشی و کندی را در اندازه قطرات امولسیونی نشان دادند اما در غلظت بالاتر این امولسیفایر (4%) چنین روندی مشاهده نگردید و البته آنالیز آماری داده ها نشان داد که این تغییرات معنی دار نمی باشند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی زاده، بی بی مرضیه، خان محمدی، فائزه، و عزیزی، سیدناصر. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72169/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی زاده بی بی مرضیه، خان محمدی فائزه، عزیزی سیدناصر. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72169/fa

    IEEE: کپی

    بی بی مرضیه رضوی زاده، فائزه خان محمدی، و سیدناصر عزیزی، “بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 21–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72169/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button