APA:
کپیرضوی زاده، بی بی مرضیه، خان محمدی، فائزه، و عزیزی، سیدناصر. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72169/fa
Vancouver:
کپیرضوی زاده بی بی مرضیه، خان محمدی فائزه، عزیزی سیدناصر. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72169/fa
IEEE:
کپیبی بی مرضیه رضوی زاده، فائزه خان محمدی، و سیدناصر عزیزی، “بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 21–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72169/fa