APA:
کپیزمردی، شهین، و کیانفر، لیلا. (1398). تأثیر شربت کامبوجا بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/366613/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، کیانفر لیلا. تأثیر شربت کامبوجا بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/366613/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، و لیلا کیانفر، “تأثیر شربت کامبوجا بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 85–97، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366613/fa