Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,334
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 38

چکیده

 مقدمه: از آنجایی که کیک های دارای مغزی توسط قشر وسیعی از مردم مصرف می شوند, تبدیل این محصول به یک فرآورده غذایی عملگرا می تواند نقش بسزایی در ارتقا سطح سلامتی انسان داشته باشد. هدف از این تحقیق بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به صورت آزاد و ریزپوشانی شده در کرم مغزی بر پایه آب می باشد.مواد و روش ها: بیفیدوباکتریوم بیفیدوم (ATCC 29521) به روش امولسیون با آلژینات کلسیم و کیتوزان, ریزپوشانی شد و به طور جداگانه, در 3 حالت مختلف: آزاد, ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و پوشش کیتوزان, به داخل کرم مغزی تلقیح شد و تاثیر ناشی از ریزپوشانی بر روی زنده مانی, PH و ویژگی های حسی کیک, در طول 30 روز نگهداری در دماهای 4oC و 25oC مورد ارزیابی قرار گرفت. شکل و اندازه کپسول ها بوسیله میکروسکوپ الکترونی و دستگاه اندازه گیری قطر ذرات مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: بقای پروبیوتیک های ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و پوشش کیتوزان, در مقایسه با نوع آزاد, افزایش یافت (P<0.05). تغییری در pH محصول حاوی پروبیوتیک های ریزپوشانی شده, صورت نگرفت, هم چنین پروبیوتیک ها در دمای 4oC زنده مانی بهتری نشان دادند (P<0.05). افزودن پروبیوتیک ها در حالت آزاد و ریزپوشانی شده, تاثیر معنی داری بر روی بافت, رنگ و طعم محصول در طول نگهداری نداشت (P>0.05).نتیجه گیری: ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و پوشش کیتوزان به زنده مانی بیشتر پروبیوتیک ها در محصول, طی مدت 30 روز نگهداری کمک می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خسروی زنجانی، محمدعلی، غیاثی طرزی، بابک، شریفان، انوشه، محمدی، نیما، و باخدا، حسین. (1392). بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب. علوم غذایی و تغذیه، 10(3 (پیاپی 39))، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/143267/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی زنجانی محمدعلی، غیاثی طرزی بابک، شریفان انوشه، محمدی نیما، باخدا حسین. بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(3 (پیاپی 39)):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/143267/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی خسروی زنجانی، بابک غیاثی طرزی، انوشه شریفان، نیما محمدی، و حسین باخدا، “بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39)، pp. 29–38، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143267/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا