APA:
کپیمهدیان، الهام، و کاراژیان، رضا. (1398). بررسی ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/366798/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، کاراژیان رضا. بررسی ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/366798/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، و رضا کاراژیان، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 103–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366798/fa