مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

868
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 62

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همایونی راد، عزیز، رضایی مکرم، رضا، نوروزی، شراره، دهناد، علیرضا، و برخورداری، علی. (1394). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 56-62. SID. https://sid.ir/paper/143749/fa

    Vancouver: کپی

    همایونی راد عزیز، رضایی مکرم رضا، نوروزی شراره، دهناد علیرضا، برخورداری علی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):56-62. Available from: https://sid.ir/paper/143749/fa

    IEEE: کپی

    عزیز همایونی راد، رضا رضایی مکرم، شراره نوروزی، علیرضا دهناد، و علی برخورداری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 56–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143749/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا