APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، رضایی مکرم، رضا، نوروزی، شراره، دهناد، علیرضا، و برخورداری، علی. (1394). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 56-62. SID. https://sid.ir/paper/143749/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، رضایی مکرم رضا، نوروزی شراره، دهناد علیرضا، برخورداری علی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):56-62. Available from: https://sid.ir/paper/143749/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، رضا رضایی مکرم، شراره نوروزی، علیرضا دهناد، و علی برخورداری، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 56–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143749/fa