APA:
کپیمبینی، محسن، خوش گفتارمنش، امیرحسین، و قاسمی، سمیه. (1397). تأثیر سولفات و آمینواسیدهای استخراج شده از پودر خون بر غنی سازی سلنیم, عملکرد و تندی پیاز. فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(23 )، 19-32. SID. https://sid.ir/paper/367168/fa
Vancouver:
کپیمبینی محسن، خوش گفتارمنش امیرحسین، قاسمی سمیه. تأثیر سولفات و آمینواسیدهای استخراج شده از پودر خون بر غنی سازی سلنیم, عملکرد و تندی پیاز. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(23 ):19-32. Available from: https://sid.ir/paper/367168/fa
IEEE:
کپیمحسن مبینی، امیرحسین خوش گفتارمنش، و سمیه قاسمی، “تأثیر سولفات و آمینواسیدهای استخراج شده از پودر خون بر غنی سازی سلنیم, عملکرد و تندی پیاز،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 23 ، pp. 19–32، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367168/fa