APA:
کپیکیانیانی، شکیبا، وریدی، محمدجواد، و وریدی، مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/367429/fa
Vancouver:
کپیکیانیانی شکیبا، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/367429/fa
IEEE:
کپیشکیبا کیانیانی، محمدجواد وریدی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367429/fa