مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 چربی منبعی از انرژی مورد نیاز بدن و ویتامین های محلول در آن بوده و برکیفیت و ویژگی های تکنولوژیک محصول نهایی مانند بافت و عطر و طعم موثر است. اما به دلیل اثرات زیانبار چربی بر سلامتی, امروزه محصولات کم چرب مورد استقبال تولید کنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته است. کاهش چربی سبب افت کیفیت فرآورده های گوشتی می گردد. برای جبران این افت کیفیت می توان از افزودنی هایی نظیر ژل آلوئه ورا استفاده کرد. در این پژوهش ژل آلوئه ورا جایگزین صفر, 50 و 100 درصد چربی حیوانی و روغن گیاهی در فرمولاسیون سوسیس آلمانی شد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میزان انرژی, رنگ, بافت و خصوصیات حسی نمونه های سوسیس اندازه گیری گردید. بر اساس نتایج حاصله با جایگزینی ژل تفاوت معناداری در میزان خاکستر, پروتئین و pH نمونه ها ایجاد نشد (05/0p), اما بر میزان کشسانی و پیوستگی نمونه ها اثرمعنی داری نداشت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیانیانی، شکیبا، وریدی، محمدجواد، و وریدی، مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/367429/fa

    Vancouver: کپی

    کیانیانی شکیبا، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی. بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/367429/fa

    IEEE: کپی

    شکیبا کیانیانی، محمدجواد وریدی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button