APA:
کپیآریان فر، اکرم، سردرودیان، مریم، و عبدالهی، هانیه. (1396). بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/501937/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، سردرودیان مریم، عبدالهی هانیه. بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/501937/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، مریم سردرودیان، و هانیه عبدالهی، “بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 75–87، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501937/fa